Sunday, 6 May 2012

Dagens neglelak #78 - Gæt!

Dagens lak købte jeg i dag. Ikke en lak jeg normalt ville købe, men farven tiltalte mig. Kan i gætte hvor den er fra?

Scroll down for translation


Kan i gætte det?........

Nej det er ikke en Chanel lak, det er en NETTO LAK :) 


Det ligner altså virkelig meget, der hang så mange forskellige farver. ALLE var Chanel farver, selv navnene var de samme på mange af dem. Ej det er altså underligt :) Men jeg er glad, Chanel for 19,95,- kr. Jeg kan desuden ikke sige noget dårligt om lakken, det er virkelig god kvalitet! Kunne i finde på at købe en af dem fra Netto?

English summary:

 Found a Chanel dupe in Netto today. Only 19.95,-kr! And great quality!

8 comments:

 1. Uh den er pæææn. Er også virkelig tilfreds med Nettolakkerne, har købt peach og rasberry, og de er så pisse flotte begge to. Skal helt sikkert ned i netto og rippe deres neglelaksstativ for flere farver i morgen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er altså virkelig god kvalitet, når man tænker på det er Netto :) Skal også lige forbi igen ;)

   Delete
 2. Jeg har ikke tidligere set lakker i Netto, skal da vist kigge bedre efter. Ville nok have afvejet det og måske prøvet en, for at teste om de tørrer hurtigt (en vigtig ting i mit regnskab), og så naturligvis også holdbarheden...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Prøv en.. :) Jeg er altså virkelig positivt overrasket :)

   Delete
 3. Ej hvor fedt. Den ser virkelig ud til at dække godt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kan helt sikker anbefale den :)

   Delete
 4. Jeg har netop idag stået og luret på stativet, og så på den lidt militær grønne, syntes den var rigtig fin. Nå kunne da være man bare skulle kaste sig ud i det, og købe den. De havde masser i min lokale Netto-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg skulle også gramse på dem et par gange, før jeg slog til. Men de er altså gode :)

   Delete